werkwijze PDF Afdrukken

 

Van der Steen Fotografie is een kleine onderneming in Nijkerk. Gestart vanuit een passie voor fotografie, een fascinatie voor stilleven en de intentie dit samen te brengen tot een reproductie die de essentie van de persoon of het object tot zijn recht laat komen.

Product fotografie: Hierin richt Van der Steen Fotografie zich vooral op de kleinere ondernemer die zijn of haar producten op mooie en betaalbare wijze wil kunnen presenteren waarbij de wens van de klant en het aangeboden product centraal staan. In mijn eigen studio kan hierbij veel gedaan worden, er is een grote en steeds groeiende collectie met accessoires aanwezig waarmee de essentie of een sfeer kan worden benadrukt, maar ook op locatie zijn de opties talrijk.

Zwangerschaps fotografie: Hierin staat de buik centraal. Zwanger ben je niet alleen, dus ook een partner of eventuele broertjes/zusjes kunnen laten zien hoe blij ze zijn met de komst van het nieuwe leventje. Ook voor zwangerschaps fotografie heb ik verschillende accessoires in mijn studio maar neem vooral ook de eigen accessoires mee; misschien heeft u een lapje stof van het hemeltje waar de kleine straks onder ligt of ligt de eerste knuffel al klaar. De fotosessie duurt gemiddeld ongeveer een uur maar afhankelijk van waar de situatie om vraagt kan hier van afgeweken worden.
Het tarief is voor de fotosessie, ongeacht of partner, broertje of zusje op een foto er bij komt, en gaat uit van een standaard fotosessie. Wel gaat het om de zwangerschap, er worden dan ook geen familie portretten gemaakt. Wellicht heeft u ideeën over een alternatief of komen wij in gesprek tot de conclusie dat een niet standaard fotosessie uw wens beter tot zijn recht laat komen. Ik zie dit als een uitdaging en ga die graag met u aan.

Waardebonnen: Wilt u een ander in de spotlight zetten, een zwangerschaps of portret fotoshoot weggeven? Bij VanderSteenFotografie kunt u waardebon kopen. U bepaald zelf het bedrag. Indien gewenst kan de waardebon worden opgestuurd, naar u, of naar de ontvanger. Waardebonnen zijn 12 maanden geldig.

Neem gerust contact op om over uw wensen te praten en een afspraak te maken.